Soojad karaskivõileivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Piknik

Soojad karaskivõileivad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Väikestest karaskitest saab hõlpsasti teha pitsa moodi sooje võileibu. Pane leibadele kas mango-tuunikalatäidist või salaami-singitäidist.

Lisa

Koostisosad

  • 8
    väikest ümmargust karaskit
  • Mango-tuunikalatäidis:
  • 1 purk
    (425/225 g) mangokonservi
  • 2 purki
    (185/150 g) tuunikala õlis
  • 0.5 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 100 g
    tugevamaitselist riivjuustu
  • värsket basiilikut
  • Salaami-singitäidis:
  • 4 sl
    passeeritud tomatit
  • 100 g
    suitsu- või võileivasinki
  • 100 g
    õhukesi salaamiviile
  • 1 tl
    kuivatatud tüümiani
  • 100 g
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Tõsta karaskid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pane karaskitele kas mango-tuunikalatäidist või salaami-singitäidist. Nõruta mango ja lõika kuubikuteks. Tõsta karaskitele mangokuubikuid. Nõruta tuunikala ja peenesta see kahvliga. Tõsta tuunikala mango peale. Lisa pisut koriandrit ja raputa peale riivjuustu. Või siis: määri karaskitele esmalt passeeritud tomatit. Lõika sink ribadeks ja tõsta karaskitele. Lisa salaamiviilud. Raputa peale tüümiani ja riivjuustu.

Küpseta karaskeid 250-kraadises ahjus kas ülemisel restil või grillfunktsioonil paar minutit, kuni juust on sulanud. Kaunista basiilikuga.