Spinatine lõhe-tomatipasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Kala, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sisaldab kala

Spinatine lõhe-tomatipasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    nahata ja luuta lõhefileed
  • 1 sl
    õli
  • 0.8 tl
    soola
  • paras ports purustatud musta pipart
  • 1 karp
    (250 g) kirsstomateid
  • 1 kott
    (150 g) külmutatud spinatit
  • 1.5
    küüslauguküünt
  • 2.2 dl
    köögikoort
  • 1.5 sl
    sidrunimahla
  • värsket basiilikut
  • Lisaks:
  • 500 g
    pastat
 

Valmistamisjuhend

Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Nõruta ja hoia kaane all soojas.

Lõika nahata lõhefilee kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kiiresti lõhekuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pestud ja poolitatud kirsstomatid, külmutatud spinat ning kooritud ja viilutatud küüslauk.

Kuumuta pisut, kuni tomat ja küüslauk on pehmenenud. Lisa koor ja lase keema tõusta. Kui soovid, keeda pisut paksemaks. Lõpuks maitsesta sidrunimahla ja värske basiilikuga. Maitse. Paku pasta juurde.