Sriracha-pepperonipirukas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Eelroog

Sriracha-pepperonipirukas

14 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Vürtsikas pirukas saab oma tulisuse Sriracha kastmest ja tex-mex-juustust.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (400 g) külmutatud pirukatainast
  • Täidis:
  • tükk porrulauku
  • 1
    värske paprika
  • 70 g
    pepperoniviile
  • 2 dl
    koort
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1.5 tl
    Sriracha kastet
  • 2
    kanamuna
  • 150 g
    tex-mex-juustu riivitult
 

Valmistamisjuhend

Sulata tainas pakendil oleva õpetuse järgi. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud väiksesse (u 22 x 35 cm) ahjuvormi. Vajuta tainasse kahvliga auke.

Haki porrulauk ja paprika peeneks. Laota pirukapõhjale porrulauk ja paprika, nende peale pepperoniviilud.

Sega omavahel kokku koor, tomatipasta, tšillikaste, munad ja riivjuust. Vala segu piruka peale. Küpseta ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit või kuni kaste on hüübinud ja põhi küps. Lase jahtuda ja lõika tükkideks.