Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 dlriivsaia
-
2 dlkoort, piima või vett
-
2muna
-
1 tlrosmariini
-
1 tlsoola
-
1 karp(700 g) veisehakkliha
-
8kuivatatud aprikoosi
- Täidis:
-
75 gkitsejuustu
Valmistamisjuhend
Sega kokku riivsai, vedelik, munad ja maitseained. Lase 5 minutit paisuda. Lisa hakkliha ja hakitud aprikoosid. Sõtku mass ühtlaseks. Vormi mass märgade kätega pätsiks. Tõsta pikkpoiss küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Suru hakkliha keskele pikisuunas vagu. Tükelda kitsejuust ja suru vakku. Vormi pätsi, nii et täidis oleks hakklihaga kaetud. Keera pikkpoiss tagurpidi. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit.