Tardunud lõhepirukas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Sisaldab kala, Suhkruvaba, Munavaba, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Varu aega, Uus aasta, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab mereande, Kala, Eelroog, Pearoog

Tardunud lõhepirukas

12 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (180 g) kaerakuivikuid
  • 100 g
    margariini
  • Täidis:
  • 4
    želatiinilehte
  • 300 g
    külmsuitsulõhe viilusid
  • 1
    punane sibul
  • 1
    pott tilli
  • 2 dl
    vahukoort
  • 1 purk
    (200 g) krevetimaitselist toorjuustu
  • 1 purk
    (200 g) vedelat hapukoort
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1
    sidruni mahl
  • Kaunistuseks:
  • 1 pakk
    (150 g) külmsuitsulõhe viile
  • tilli
 

Valmistamisjuhend

Lahusta želatiinilehed keevas sidrunimahlas. Vala želatiinisegu täidise hulka, kogu aeg segades. Vala segu vormi. Lase kinnikaetult järgmise päevani külmikus tarduda. Kaunista külmsuitsulõhe ja tilliga.

Purusta kuivikud köögikombainis jahuks. Sega hulka sulatatud margariin. Vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (läbimõõt 24 cm) põhjale.

Pane želatiinilehed külma vette ligunema. Tükelda lõheviilud. Koori sibul ja peenesta koos tilliga. Vahusta koor. Sega toorjuust hapukoorega. Sega hulka sibul, till ja maitseained. Tõsta hulka vahukoor ja lõhetükid.