Tex-mex-lasanje
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Varu aega, Keskmine raskusaste, Suhkruvaba

Tex-mex-lasanje

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 9
    lasanjeplaati
  • Hakklihakaste:
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 3 sl
    takomaitseainet
  • 1 purk
    (500 g) purustatud tomateid
  • 1 dl
    vett
  • 1 dl
    salsakastet
  • 1 tl
    oreganot
  • Juustukaste:
  • 4 dl
    piima
  • 1 purk
    (200 g) crème fraîche´i
  • 1 pakk
    (150 g) riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Pruunista hakkliha pannil õlis. Lisa kooritud ja peenestatud sibul ja küüslauguküüned. Sega hulka maitsesegu ja purustatud tomatid, vesi, salsakaste ja oregano. Küpseta umbes 10 minutit. Lase teflonkastrulis kuumaks piim, crème fraîche ja 2/3 riivjuustust.

Tõsta määritud ahjuvormi põhja esmalt hakklihakastet, seejärel juustukastet ja pane peale kolm lasanjeplaati. Tee samamoodi veel kaks kihti. Kõige peale tõsta lusikaga hakkliha- ja juustukastet. Raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit.