Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
250 gmargariini
-
4 dlsepikujahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
1 sltako maitsesegu
-
1 purk(250 g) lahjat kohupiima
- Täidis:
-
400 ghakkliha
-
1 slõli
-
1sibul
-
2 sltako maitsesegu
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
2 sltomatipüreed
-
1 dlvalmis salsakastet
- Määrimiseks:
-
1kanamuna
Valmistamisjuhend
Sega kausis kokku pehme rasvaine ja omavahel segatud kuivained. Lisa hulka kohupiim. Sega ühtlaseks. Mähi tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi. Pruunista hakkliha õlis ja lisa hulka peenestatud sibul ja maitsesegu. Maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka tomatipüree ja salsakaste ning lase jahtuda.
Jaga tainas kaheks. Rulli kaheks õhukeseks kandiliseks leheks. Määri ühele lehele hakklihasegu. Tõsta peale teine tainaleht ja keera servad põhja alla. Määri pirukas munaga ja vajuta kaane sisse kahvliga auke. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 20 minutit.