Tex-mex-pirukas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Rahvusvaheline, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Suhkruvaba, Piknik

Tex-mex-pirukas

13 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 250 g
    margariini
  • 4 dl
    sepikujahu
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • 1 sl
    tako maitsesegu
  • 1 purk
    (250 g) lahjat kohupiima
  • Täidis:
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    sibul
  • 2 sl
    tako maitsesegu
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1 dl
    valmis salsakastet
  • Määrimiseks:
  • 1
    kanamuna
 

Valmistamisjuhend

Sega kausis kokku pehme rasvaine ja omavahel segatud kuivained. Lisa hulka kohupiim. Sega ühtlaseks. Mähi tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi. Pruunista hakkliha õlis ja lisa hulka peenestatud sibul ja maitsesegu. Maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka tomatipüree ja salsakaste ning lase jahtuda.

Jaga tainas kaheks. Rulli kaheks õhukeseks kandiliseks leheks. Määri ühele lehele hakklihasegu. Tõsta peale teine tainaleht ja keera servad põhja alla. Määri pirukas munaga ja vajuta kaane sisse kahvliga auke. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 20 minutit.