Tomati-fetapitsa
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Itaalia, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Suhkruvaba, Taimetoit, Piknik

Tomati-fetapitsa

2 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • Põhi:
  • 1 dl
    vett
  • 2.5 dl
    nisujahu
  • 1 tl
    kuivpärmi
  • suhkrut
  • soola
  • 2 sl
    oliiviõli
  • Tomatikaste:
  • 2 dl
    purustatud tomateid
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1
    peenestatud küüslauguküüs
  • 1 sl
    fariinsuhkrut
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Määrimiseks:
  • oliiviõli
  • Peale:
  • 3
    tomatit
  • 0.8 dl
    fetakuubikuid
 

Valmistamisjuhend

Soojenda vesi käesoojaks ja sega kuivpärm osa jahu hulka. Sega jahusegu, suhkur ja sool vedeliku hulka. Lisa õli ja ülejäänud jahu ning sõtku sitkeks tainaks. Kata tainas rätikuga ja lase 40 minutit kerkida. Valmista kaste. Keeda kastme koostisaineid 5 minutit. Lase kastmel jahtuda. Rulli tainast kaks ümmargust põhja. Pintselda põhjad õliga. Määri peale jahtunud tomatikaste. Viiluta peale tomatid ja raputa peale juustukuubikud. Küpseta pitsasid 250-kraadises ahjus umbes 10 minutit.