Tšilli-šokolaadivaht
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Sõbrapäev, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Lihavõtted, Taimetoit, Magustoit

Tšilli-šokolaadivaht

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Suussulav tšilli-šokolaadivaht sisaldab tumedat šokolaadi, tšillit ja mascarpone\'t. Serveeri ananassiga.

Lisa

Koostisosad

  • 50 g
    tumedat šokolaadi
  • 2 dl
    kõrgkuumutatud vahukoort
  • 1 karp
    (250 g) mascarpone juustu
  • 4 sl
    tuhksuhkrut
  • väike tükk punast tšillit
  • Lisaks:
  • 1
    ananassikonserv
 

Valmistamisjuhend

Tükelda šokolaad ja sulata mikrolaineahjus või veevannis. Vahusta koor. Vahusta teises kausis mascarpone tuhksuhkruga. Vala kokku mascarpone ja soe šokolaad ning sega ühtlaseks.

Lisa lusikatäis vahukoort ja sega ühtlaseks. Lisa ülejäänud vahukoor ning sega kergelt kokku. Tõsta vaht lusika või koogipritsiga klaasidesse ning peenesta kaunistuseks tšillit. Serveeri ananassitükkidega.