Tumedad krevetivõileivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Koorikloomad, Sisaldab mereande, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Varu aega, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Piknik

Tumedad krevetivõileivad

16 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (325 g) viilutatud vormileiba
  • Täidis:
  • 300 g
    maitsestamata toorjuustu
  • 1 pakk
    (180 g) külmutatud suuri krevette
  • 2 sl
    laimimahla
  • 1 dl
    hakitud tilli
  • 0.5 dl
    hakitud murulauku
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sulata ja nõruta krevetid sõelal ning vajuta neid pisut lusikaga, et eralduks võimalikult palju vedelikku. Lõika krevetid noaga tükkideks. Sega toorjuust pehmemaks ning lisa krevetid, laimimahl, till, murulauk, sool ja pipar. Maitse ja kui vaja, lisa soola või pipart.

Määri täidist pooltele leivaviiludele. Tõsta ülejäänud viilud kaanteks peale ja vajuta pisut madalamaks. Lõika iga võileib kas kaheks kandiliseks või kolmnurkseks tükiks. Paku kohe söömiseks või tõsta toidukilega kaetult 1–2 tunniks külmkappi.