Tummine tex-mex-supp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Supp

Tummine tex-mex-supp

8 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    vürtsikat vorsti (nt praevorst)
  • 1
    sibul
  • 3
    küüslauguküünt
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1 pakk
    (40 g) takomaitsesegu
  • 1 sl
    õli
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 1.5 l
    lihapuljongit
  • 1 pakk
    (750 g) külmutatud kartulisupi aedvilju
  • 1 pakk
    (300 g) külmutatud maisi
  • 2 tl
    punet
  • 1 tl
    purustatud musta pipart
  • 3 sl
    hakitud peterselli
  • 8
    kirsstomatit
 

Valmistamisjuhend

Viiluta ja pruunista vorstid. Haki sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta suures potis õli sees sibulaid, tomatipüreed ja takomaitsesegu. Lisa purustatud tomat ja lihapuljong. Lase supipõhjal pisut keeda. Lisa kartuli-aedviljasegu ja keeda 10 minutit.

Lisa mais, maitseained ja vorstitükid. Keeda veel paar minutit. Lisa valmis supile poolitatud kirsstomatid ja hakitud petersell. Kui soovid, võid supi juurde pakkuda riivjuustu ja nacho'sid.