Tuunikalapirukad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Kala, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Sisaldab kala, Piknik

Tuunikalapirukad

12 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisained

  • 1
    suur lehttainaleht (600 g)
  • Täidis:
  • 2 purki
    tuunikala õlis (à 185/140 g)
  • 0.8 dl
    oliive viilutatult
  • 3 sl
    tšillikastet
  • 3 sl
    peenestatud tilli
  • Määrimiseks:
  • 1
    kanamuna
  • Peale:
  • mooniseemneid
 

Valmistamisjuhend

Rulli sulanud tainas suuremaks, umbes 35 x 45 cm suuruseks leheks. Nõruta tuunikala ja kalla koos ülejäänud täidiseainetega kaussi. Sega läbi.

Lõika tainaleht kaheteistkümneks ühesuuruseks tükiks. Tõsta tainatükkide keskele täidist. Tõsta servad täidise peale ja näpista kinni. Keera pirukad ümber, nii et kinnituskohad jäävad allapoole. Määri pirukad lahtiklopitud munaga. Tee pirukate pinnale terava noaga sisselõikeid. Raputa pinnale mooniseemneid. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED