Vaarika-šokolaadi fondant
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Sõbrapäev, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Jõulud, Magustoit

Vaarika-šokolaadi fondant

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2
    kanamuna
  • 2
    munakollast
  • 0.8 dl
    suhkrut
  • 100 g
    võid või margariini
  • 100 g
    tumedat šokolaadi
  • 3 sl
    nisujahu
  • Lisaks:
  • 1 dl
    vaarikaid
  • Määrimiseks:
  • võid
  • kakaopulbrit
 

Valmistamisjuhend

Määri väiksed keraamilised vormid võiga ja sõelu neisse kakaopulbrit. Vahusta munad, munakollased ja suhkur vahuks. Soojenda kastrulis või ja lisa hulka šokolaaditükid. Tõsta kastrul pliidilt ja sega, kuni šokolaad on täiesti sulanud. Lisa šokolaadisegu koos sõelutud jahuga munavahu hulka. Sega ühtlaseks. Jaota segu vormidesse nii, et jääb pisut kerkimisruumi. Vajuta iga vormi keskele paar vaarikat. Küpseta 200-kraadise ahju keskosas 10 minutit. Tõsta vormid paariks minutiks jahtuma ja kummuta siis taldrikule. Paku juurde vanillijäätist.