Võileivarullid
Meeldib
0 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Uus aasta, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Piknik

Võileivarullid

12 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 15
    suurt röstsaiaviilu
  • 1.5 dl
    aedviljapuljongit
  • Täidis:
  • 200 g
    tšilli-paprika toorjuustu või muud toorjuustu
  • 100 g
    mozzarella't
  • 0.5
    potti basiilikut või muud värsket ürti
  • 10
    cm tükk värsket kurki
  • tšillipõhist maitsesegu või musta pipart otse veskist
  • Äärtele:
  • 250 g
    majoneesi
  • 6
    oranži või punast miniploomtomatit või päikesekuivatatud tomatit
  • 2 dl
    riivjuustu
  • peterselli
  • Lisaks:
  • 12 tk
    muffinivorme
 

Valmistamisjuhend

Nipp! Kaunistamiseks võid majoneesi asemel kasutada ka näiteks crème fraîche´i või hapukoorega vedelamaks segatud toorjuustu. Kaunistamiseks võid kasutada ka kauneid hernevõrseid või muid võrseid ja meelepäraseid (maitse)taimi.

Eemalda saiaviiludelt koorik. Lao saiaviilud küpsetuspaberile ristkülikukujuliselt: ühes suunas viis saiaviilu ja teises suunas kolm (5x3). Niisuta jahtunud aedviljapuljongiga.

Valmista täidis. Sega toorjuustu hulka väikesi mozzarella-tükke, hakitud basiilikut ja kurgikuubikuid. Maitsesta tšillipõhise maitsesegu või purustatud musta pipraga. Maitse. Määri toorjuustusegu saiaviiludele. Keera saiaplaat küpsetuspaberi abil tihedaks rulliks. Lase paar tundi külmikus tarduda.

Lõika rull ühesuurusteks tükkideks ja tõsta need vormidesse. Pigista servadele majoneesi ning kaunista poolitatud miniploomtomatite ning värske peterselli või basiilikuga. Puista majoneesi peale riivjuustu.