Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

 Troopilisena tunduvad ilmad mõjutavad automaatselt jäätisemüüki. Eile, 7. augustil kasvas Prismas jäätisemüük 70% ning sellele eelnenud nädalavahetusel kuni 20% päevas.

„Augustikuu müügistatistika tervikuna alles kujuneb, kuid viimased päevad on olnud väga kuumad ning selle mõjud kanduvad müügistatistikasse. Võrreldes augusti keskmise päevase jäätisemüügiga osteti eile lausa 70% rohkem jäätist kui tavaliselt,“ sõnas Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru. „Kui juunis oli kuumalaine aeg, tõusis jäätiste müük samuti hüppeliselt. Juuni kõige kuumematel nädalatel oli jäätiste tükiline müük ligi 30% üle 2022. aasta taseme,“ kirjeldas Niitaru.

Millist jäätist eestlased eelistavad?

Eestis on maitse-eelistuste poolest kõige ostetum endiselt vanillijäätis, seda nii erinevate brändide kui kategooriate lõikes. Soome kaubanduskontserni S-Grupp info põhjal saab põhjanaabrite jäätisetrendides välja tuua aga täiesti vastupidise suuna. Soomes on tänavu märksõnaks “rohkem on rohkem” ning nõudlus on nihkunud üha enam premium-toodetele, nagu suured jäätisetorbikud, mis sisaldavad erinevaid kastmeid ja lisandeid.

„Jäätistest on sel aastal Prisma valikus kõige populaarsemad olnud vahvlitopsid, mille hinnatase on soodsam. Nagu ka kõigis muudes kaubakategooriates, on praegusel ajal toote hind klientide jaoks väga oluline,“ selgitas Kaimo Niitaru.

Populaarsuselt järgmised on tuutujäätised ja kolmandal kohal mahlajäätised, mille müük tõuseb just kuumade ilmadega. Jäätist armastavad pered eelistavad osta ka multipakke, kus näiteks Prisma omabrändide sortimendist leiab väga soodsaid valikuid.

Uued tegijad jäätiseletis

Eesti inimeste jaoks kuulub suvi ja jäätis kindlasti kokku ning tarbijad proovivad meelsasti tootjate poolt turule toodud uusi maitseid. „Sel aastal on Prisma sortimenti lisandunud mitmeid uusi vegan-jäätiseid ning uudsed mochi-jäätised. Meie sortiment on kasvanud 312 jäätiseni,“ ütles Niitaru.

Lisaks eritoodete sortimendi laienemisele on ka Eesti tootjad uute maitsete ja toodetega välja tulnud. Prisma valikust leiab uudistoodetena näiteks LaMuu Popsik mahlajäätised, Balbiino TERE Kohukesejäätis ja Laulu- ja tantsujäätis ning Premia Väike Tom sarja uued tooted.