Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Oleme avastanud petturiskeemi, kus kasutatakse Prisma logo, et eksitada kliente. Ametlikult saab kaupa osta ainult meie kodulehelt ja kõik teised lingid ei kuulu Prisma Peremarketile. Ole ettevaatlik ja hoia oma isikuandmeid kaitstud!
ePrismas esineb tehnilisi tõrkeid emailide väljastamisega – komplekteerimise/tellimuse kinnitus. Kinnitame, et oleme teie tellimuse kätte saanud ja see tarnitakse teie valitud tarneajaks. Palume vabandust tekkinud ebamugavuste pärast.

Nii eestlaste kui soomlaste üks suviseid meelistegevusi on koos pere või sõpradega grillimine. Kuigi eestlased eelistavad viimastel aastatel järeleproovitud ja klassikalisi tooteid, julgustame kõiki uusi maitseid proovima ning oma grillikogemust mitmekesistama.

Prisma Peremarketi kategooriajuhi Janika Kattai väitel katsetavad Eesti inimesed viimasel ajal vähem erilisi ja huvitavaid uusi maitseid. Tema sõnul on kahanenud ka brändilojaalsus ning kasvab pigem grillvorstide ja odavamate toodete müük. Langenud on liha, eriti sealiha tarbimine, kuid siiski grilltoodete pealt veel märgatavalt kokku ei hoita.

Prisma on üritanud lisada oma valikusse tooteid, mis kõnetavad igasuguse maitse-eelistusega kliente. 2024. grillihooaja uudistoodetena võib välja tuua mahebroileriliha tootja Kikerikii uusi ja huvitavaid šašlõkitooteid ning kodumaise lihatootja Muhu Liha lamba-ja veiseliha tooteid. Suurt populaarsust ennustame ka 2024. aasta Eesti Parima kalatoote auhinna võitnud Saare Kala forellivarrastele. Samuti leiab Prisma valikust veganšašlõkke.

Maitseelamuste mitmekesistamiseks saab grillida kõikvõimalikke köögivilju ja nende müük ka alati grillihooaja alguses tõuseb. Lisaks seente, spargli, paprika ja baklažaani ning suvikõrvitsa grillimistele  on trendiks saanud ka värske kapsa ja ananassi grillimine.

Samuti leiab Prisma valikust igale maitsele grilljuustu, mille populaarsus on aasta-aastalt kasvanud. Soodsamast hinnaklassist võib välja tuua Rainbow’ halloumi, laktoosivaba ja burgeriviiludena grilljuuste, kusjuures burgeriviile on mugav kasutada, sest need on lahti lõigatud ja neid saab otse grillile panna. Lisaks leiab laias valikus nii maitsestatud kui ka maitsestamata grilljuuste sellistelt tootjatelt, nagu Olympus, Nopri, Valio, E-Piim jne.

Soome Prismade kogemuse järgi on meie põhjanaabrid on samuti hakanud oma grillikogemusi mitmekülgsemaks muutma. Näiteks satub ühe rohkem soomlaste ostukorvi grillitavaid köögivilju (erinevad grillivardad jms). Nende müügiandmed näitavad, et soomlased eelistavad pikaajalist grillimist ning selle tegevuse nautimist, uute trendidena võib välja tuua suitsutamise ja hautamise, seevastu kiire vorstide grillimine on languses.

Soodsaid ja kiirelt valmivaid retsepte grillimiseks vaata Prisma blogist. Avasta paprika uusi maitsevarjundeid valmistades piklikpaprikaid kahe juustuga või täites neid huvitavate lisanditega,  tee üks julgustükk ning aseta grillile varsbrokoli ja chimichurri või hoopis mesimelon ning lase hea maitsta broileri- või lõhe grillvarrastel, mida võib valmistada ka jaanipäevaväliselt.