Koostisosad
Pastöriseeritud lehmapiim, sool, värvaine annato, stabilisaator kaltsiumkloriid, juuretis, laap, Lactobacillus acidophilus la-5®., hallituskultuur Penicillium Roquefort
Päritolumaa
Poola
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1431 kJ / 342 kcal |
Rasvad | 30 g |
Küllastunud rasvhapped | 19,5 g |
Süsivesikud | 0,1 g |
Suhkrud | 0 g |
Valgud | 18 g |
Soola (%) | 1 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.
kcal
342
17%
Rasvad
30g
43%
Küllastunud rasvhapped
19.5g
98%
Süsivesikud
0.1g
0%
Suhkrud
0g
0%
Valgud
18g
36%
Soola (%)
1g
17%