Tootekirjeldus
Säilitada kuivas ja jahedas Lisa neljaviljahelbed keevasse vette või piima. Keeda aeg-ajalt segades 2-3 minutit. Seejärel hauta kaane all 2 minutit. Maitsesta soolaga. Serveeri piima, keedise või marjadega. Neljaviljahelbed sobivad ka küpsetamiseks või naturaalselt, näiteks jogrtiga.
Koostisosad
50% rukki-, 30% kaera-, 10% nisu- ja 10% odrahelbed.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1360 kJ / 325 kcal |
Rasvad | 2,5 g |
Süsivesikud | 77 g |
Valgud | 9,3 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.