Tootekirjeldus
Eestimaise sealiha kaelakarbonaadilõigud rikkalikus ürdimarinaadis, kus rohkelt sibulat, küüslauku, oreganot, petersell, musta pipart jm vürtse. Eemalda pakend. Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril umbes 1 minut. Pööra lihatükke ainult üks kord. Kasuta pööramisel grilltange. Seejärel grilli liha ca 10 minutit kummaltki poolt. Ahjus: eelsoojendatud ahjus küpseta liha pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 40 minutit. Pannil: prae keskmisel kuumusel ca 10 minutit kummaltki poolt. NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.
Koostisosad
Seakaelakarbonaad 89%, rapsiõli, sool, sibul, ürdid 0,8% (küüslauk, oregano, petersell), suhkur, must pipar, vürtsid, lõhna- ja maitseained. Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, sellerit, nisu, rukist, otra ja piima.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 984 kJ / 235 kcal |
Rasvad | 18 g |
Küllastunud rasvhapped | 0,5 g |
Süsivesikud | 1,2 g |
Suhkrud | 0,9 g |
Valgud | 17 g |
Soola (%) | 1,4 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.