Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4õrnsoolatud heeringafileed
-
2apelsini
-
tükk porrulaugu rohelist osa
- Marinaad:
-
2 dlvett
-
1 dlsuhkrut
-
3 slvalgeveiniäädikat
-
4nelki
-
1kaneelipulk
-
3vürtspipart
-
1loorberileht
Valmistamisjuhend
Loputa heeringafileed ja lõika tükkideks. Riivi ühelt pestud apelsinilt koor ja pigista apelsinist mahl välja. Tõsta apelsinikoor ja -mahl koos teiste marinaadi koostisosadega potti. Keeda marinaadi mõni minut. Kurna ja lase marinaadil jahtuda. Lõika teine apelsin nahata tükkideks ja lõika puhastatud porru õhukesteks ratasteks. Lao heeringatükid purki vaheldumisi apelsinilõikude ja porruratastega. Vala peale täiesti jahtunud marinaad. Lase järgmise päevani külmas kohas maitsestuda.