Broileri-seenevorm
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab seeni, Linnuliha, Eelroog, Pearoog

Broileri-seenevorm

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    marineeritud broilerifileeribasid
  • 1
    sibul
  • 1
    punane paprika
  • 1 sl
    õli
  • 1 purk
    (185 g) šampinjoniviile
  • 1 karp
    kukeseene toorjuustu
  • 2 dl
    keedetud riisi
  • 1 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • rosmariini
  • 1 pakk
    külmutatud lehttaigent
  • määrimiseks muna
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul. Poolita pestud paprika, eemalda südamik ja tükelda. Nõruta šampinjonidest leem välja ja jäta see alles. Kuumuta haudepotis õli ja kuumuta selles sibul ning paprika. Lisa liharibad ja prae neid mõni minut. Lisa toorjuust ja umbes detsiliiter šampinjonide leent. Sega ühtlaseks, lisa riis ja maitse järgi maitseaineid. Võta lehttaigen välja sulama. Niikaua võid toiduga tegeleda. Aseta broilerisegu küpsetusvormi või jaga see nelja kuumakindlasse portsjonivormi. Lõika taignanoaga lehttaignaplaadist umbes 1,5 cm paksused viilud ja moodusta neist küpsetiste peale sõrestik. Vajadusel tasanda taignaviilude ääred. Soovi korral määri taignapinda munaga. Küpseta väikeseid vorme ahjus 225 kraadi juures 20 minutit ja suurt umbes pool tundi.