Peet kitsejuustukastmega
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Salat, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Eelroog

Peet kitsejuustukastmega

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2
    suurt keedupeeti
  • 1 sl
    palsamiäädikat
  • soolahelbeid
  • musta pipart
  • 100 g
    pehmet kitsejuustu
  • pisut valget veini või õunamahla
  • 0.5
     küüslauguküünt
  • Peale:
  • piiniaseemneid
  • rukolat
 

Valmistamisjuhend

Lõika peedid imeõhukesteks viiludeks. Lao viilud pealekuti taldrikule. Piserda peale palsamiäädikat, maitsesta kergelt soola ja suhkruga.

Vedelda kitsejuust veini või mahlaga kastmetaoliseks. Tõsta või pigista kitsejuustukaste peediviiludele ja paku ülejäänud kastet eraldi. Raputa peale pannil röstitud piiniaseemneid ja rukolat.