Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Sriracha-pepperonipirukas
14 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Vürtsikas pirukas saab oma tulisuse Sriracha kastmest ja tex-mex-juustust.
Koostisosad
-
1 pakk(400 g) külmutatud pirukatainast
- Täidis:
-
tükk porrulauku
-
1värske paprika
-
70 gpepperoniviile
-
2 dlkoort
-
2 sltomatipastat
-
1.5 tlSriracha kastet
-
2kanamuna
-
150 gtex-mex-juustu riivitult
Valmistamisjuhend
Sulata tainas pakendil oleva õpetuse järgi. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud väiksesse (u 22 x 35 cm) ahjuvormi. Vajuta tainasse kahvliga auke.
Haki porrulauk ja paprika peeneks. Laota pirukapõhjale porrulauk ja paprika, nende peale pepperoniviilud.
Sega omavahel kokku koor, tomatipasta, tšillikaste, munad ja riivjuust. Vala segu piruka peale. Küpseta ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit või kuni kaste on hüübinud ja põhi küps. Lase jahtuda ja lõika tükkideks.