Liigitus
Koostisosad
-
500 gkirsstomateid
-
3 dlkuskussi
-
3 dlaedviljapuljongit
-
1sidruni riivitud koor
-
4.5 slsidrunimahla
-
4 sloliiviõli
-
0.5 tlsoola
-
50 grukolat
-
1 dlhakitud maitsetaimi, näiteks peterselli ja piparmünti
-
400 ghalloumi juustu
-
1 dlpiiniaseemneid
Valmistamisjuhend
Pane kuskuss madala äärega kaussi ja kalla peale keev aedviljapuljong. Kata kaanega ja lase 5 minutit haududa.
Sega hulka pestud sidruni riivitud koor, sidrunimahl ja oliiviõli ning sool.
Sega kuskussi kahvliga, et sinna ei jääks tükke. Sega hulka pooled tomatid, rukola ja peenestatud maitsetaimed.
Tükelda halloumi. Pintselda pinda kergelt õliga. Küpseta või grilli restil kuldpruuniks.
Aseta kuskussi-tomatisegu serveerimisnõusse ja tõsta peale ülejäänud tomatid, halloumi tükid ja kuival pannil röstitud piiniaseemned.
Poolita tomatid ja pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, lõikepind ülespoole. Küpseta ahjus 150 kraadi juures umbes 1,5 tundi.