Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
750 gõhukesi põrsafileetükke
-
1 slõli
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1pudel (33 cl) õlut
-
2 slfariinsuhkrut
-
1 slketšupit
-
1 slsinepit
-
2.5 slcrème fraîche´i
-
1 tltšillipastat
Valmistamisjuhend
Tee fileetükkide rasvaservadesse noaga sisselõikeid, et liha küpsetamisel rulli ei tõmbaks. Pruunista fileesid mõlemalt poolt õlis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lihatükid ahjuvormi. Kalla õlu pannile ja sega hulka ülejäänud koostisained. Lase keema tõusta, et segu ühtlustuks. Kalla leem lihatükkidele ja küpseta 175-kraadises ahjus tund aega.