Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gveisehakkliha
-
4 sltomati-basiilikupestot
-
1sibul
-
2 tlõli
-
1 dlriivsaia
-
1.5 dlvett
-
1muna
-
3 slhakitud peterselli või basiilikut
-
1 tlsoola
-
0.5 tlmusta pipart
- Praadimiseks:
-
õli
Valmistamisjuhend
Pane riivsai vette paisuma. Haki sibul ning kuumuta seda potis väheses õlis. Sega riivsaia hulka muna, hakitud sibul, pesto, hakitud ürdisegu ja maitseained. Lõpuks lisa hakkliha ja sega ühtlaseks. Lase tainal mõni minut maitsestuda.
Vormi tainast niiskete käte vahel väiksed pallid. Küpseta lihapallid kolmes osas õlisel pannil. Pruunista suuremal kuumusel, seejärel vähenda kuumust ja küpseta edasi, kuni lihapallid on seest küpsed. Paku lihapallide juurde pastat ja tomati-rukola salatit.