Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
0.8 dlriivsaia
-
1 dlkoort
-
1kanamuna
-
1 slmagusat sinepit
-
1 tlestragoni
-
0.5 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
50 gšampinjone
-
400 ghakkliha
- Praadimiseks:
-
võid ja õli
- Seenekaste:
-
150 gšampinjone
-
1 slvõid
-
1väike sibul
-
1.5 slnisujahu
-
2 dlõunasiidrit
-
1 dlkoort
-
1 dllihapuljongit
-
1 slmagusat sojakastet
Valmistamisjuhend
Sega kokku riivsai, koor, muna, sinep ja maitseained. Lase segul mõni hetk paisuda. Harja seened üle ja lõika tükkideks. Sega seened ja hakkliha maitsesegu hulka. Vormi segust niiskete käte vahel kaheksa suurt lihapalli. Prae lihapallid pannil või-õlisegus keskmisel kuumusel küpseks.
Valmista kaste. Tükelda seened ja prae neid kuival pannil, kuni vedelik on aurustunud. Lisa tükike võid ja peeneks hakitud sibul. Kuumuta. Sega hulka jahu. Lisa siider, koor, lihapuljong ja sojakaste. Lase kastmel umbes 5 minutit keeda. Püreesta ühtlaseks. Tõsta lihapallid kastmesse soojenema.