Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Sea-peedistrooganov
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Peet annab seastrooganovile maitset juurde. Lase strooganovil haududa, kuni liha on täiesti mure. Lõpuks lisa toidule soolakurgi tükke ja hakitud peterselli.
Koostisosad
-
400 gpõrsaliha viilutatult
-
1 slvõid
-
1 slõli
-
0.5 tlmusta pipart
-
2peenestatud küüslauguküünt
-
1hakitud sibul
-
1 sltomatipastat
-
1 slsinepit
-
4 dlvett
-
1lihapuljongikuubik
-
3keedetud peeti
-
125 ghapukoort
-
1kuubikuteks lõigatud soolakurk
-
hakitud peterselli
Valmistamisjuhend
Pruunista liharibad või-õlisegus kahe pannitäiena. Maitsesta pipraga ja tõsta potti. Loputa pann veega üle ja vala loputusvesi liha peale. Kuumuta pannil sibul, lisa tomatipasta ja sinep. Lisa ülejäänud vesi ja puljongikuubik, lase keema tõusta ja vala liha peale. Lase haududa, kuni liha on täiesti mure. Riivi peedid ja lisa koos hapukoorega haudumise lõpupoole. Maitse. Viimaks lisa soolakurgitükid. Haki peale peterselli.