Anšoovisetäidisega räimed
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Suhkruvaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Kala, Eelroog, Pearoog

Anšoovisetäidisega räimed

5 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    räimefileed (külmutatud)
  • 1 purk
    anšoovisefileed
  • 0.5 dl
    värsket tilli
  • vürtspipart
  • 2 tl
    sinepit
  • Kaste:
  • 125 g
    hapukoort
  • 1 purk
    anšooviseleent
  • 0.5 tl
    soola
  • 1 sl
    tomatipastat
 

Valmistamisjuhend

Sulata räimed. Lõika räimedest kääridega välja seljaosa. Tõsta fileed küpsetuspaberi peale kõrvuti, nahaga allapoole. Nõruta ja tükelda anšoovised. Hoia leem alles. Haki till. Sega anšoovisest, tillist, piprast ja sinepist täidis. Tõsta täidis fileede peale. Keera fileed rulli ja tõsta kõrvuti ahjuvormi. Sega koorega anšooviseleem, sool ja tomatipüree. Vala kaste rullide peale ja küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.