Anšoovisetort
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Sisaldab kala, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid, Kala, Skandinaavia, Eelroog, Pearoog

Anšoovisetort

10 portsjonit
Kiire valmistada
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • Põhi:
  • 180 g
    hapendatud taignast kuivikuid
  • 100 g
    margariini
  • 0.5 dl
    piima
  • Täidis:
  • 4 dl
    kodujuustu
  • 4 dl
    maitsestamata toorjuustu
  • 1 tl
    soovi korral õunaveiniäädikat
  • 1
    keskmise suurusega hakitud konservkurk
  • 0.5 dl
    hakitud peterselli
  • 0.5 dl
    hakitud murulauku
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 2.5 tl
    sidrunimahla
  • 150 g
    anšoovisefileed tükeldatuna
  • 5
    želatiinilehte
  • Kaunistuseks:
  • 2
    keedetud kanamuna
  • 5.5
    anšoovisefileed
  • murulauku
  • kappareid
  • kurki
 

Valmistamisjuhend

Purusta kuivikud ja lisa hulka pehme rasvaine ning piim. Vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva põhjaga koogivormi. Sega omavahel kõik täidise koostisosad, v.a želatiinilehed ja sidrunimahl. Leota želatiinilehed külmas vees pehmeks, pigista vesi välja ja lahusta seejärel kuumas sidrunimahlas. Sega želatiinisegu täidise hulka ja vala täidis põhja peale. Kata vorm ja lase külmkapis järgmise päevani seista. Eemalda vormist ja kaunista.