Apelsini-banaanikissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Puuviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab tsitruseid

Apelsini-banaanikissell

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 3 dl
    apelsinimahla
  • 3 dl
    vett
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 2
    kaneelipulka
  • 1
    värske apelsin
  • 2 sl
    kartulitärklist
  • 1
    suur banaan
 

Valmistamisjuhend

Doseeri potti mahl, vesi, suhkur ja kaneelipulgad ning lase madalal temperatuuri veidi aega keeda. Sega kartulitärklis tilgas külmas vees ja lisa segu õhukese joana potti. Kuumuta keemiseni pidevalt segades ja tõsta pott tulelt, kui segu on paar korda mullitanud. Koori ja lõika apelsin väikesteks tükkideks ning lisa tükid potti. Viiluta banaan ja lisa kissellile. Vala kissell serveerimisnõusse ja raputa pinnale suhkrut.