Bataadihummus
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab pähkleid, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Bataadihummus

7 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Bataadihummus sobib nii dipiks kui ka tortiljade, pirukate ja küpsetiste täidiseks. Tänu eelkeedetud kikerhernestele sujub valmistamine kiiremini ja lihtsamalt.

Lisa

Koostisosad

  • 0.5
    (300 g) bataati
  • 0.5 dl
    seesamiseemneid
  • 1 purk
    (290/175 g) eelkeedetud kikerherneid
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 1
    väike küüslauguküüs
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • veidi
    soola
  • veidi
    purustatud musta pipart
  • 0.5 dl
    oliiviõli
  • 0.5 dl
    vett
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda bataat. Keeda väheses pehmeks soolaga maitsestatud vees küpseks. Kurna. Jahvata köögikombainis esmalt seemned. Nõruta kikerherned ning pane koos bataadi ja muude koostisainetega köögikombaini. Töötle ühtlaseks pastaks. Vajaduse korral vedelda veega.