Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Bataadihummus
7 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Bataadihummus sobib nii dipiks kui ka tortiljade, pirukate ja küpsetiste täidiseks. Tänu eelkeedetud kikerhernestele sujub valmistamine kiiremini ja lihtsamalt.
Koostisosad
-
0.5(300 g) bataati
-
0.5 dlseesamiseemneid
-
1 purk(290/175 g) eelkeedetud kikerherneid
-
0.5sidruni mahl
-
1väike küüslauguküüs
-
1 tlvürtsköömneid
-
veidisoola
-
veidipurustatud musta pipart
-
0.5 dloliiviõli
-
0.5 dlvett
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda bataat. Keeda väheses pehmeks soolaga maitsestatud vees küpseks. Kurna. Jahvata köögikombainis esmalt seemned. Nõruta kikerherned ning pane koos bataadi ja muude koostisainetega köögikombaini. Töötle ühtlaseks pastaks. Vajaduse korral vedelda veega.