Liigitus
Koostisosad
-
400 gmarineeritud broilerifileeribasid
-
1sibul
-
1punane paprika
-
1 slõli
-
1 purk(185 g) šampinjoniviile
-
1 karpkukeseene toorjuustu
-
2 dlkeedetud riisi
-
1 slsojakastet
-
1 slsidrunimahla
-
rosmariini
-
1 pakkkülmutatud lehttaigent
-
määrimiseks muna
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul. Poolita pestud paprika, eemalda südamik ja tükelda. Nõruta šampinjonidest leem välja ja jäta see alles. Kuumuta haudepotis õli ja kuumuta selles sibul ning paprika. Lisa liharibad ja prae neid mõni minut. Lisa toorjuust ja umbes detsiliiter šampinjonide leent. Sega ühtlaseks, lisa riis ja maitse järgi maitseaineid. Võta lehttaigen välja sulama. Niikaua võid toiduga tegeleda. Aseta broilerisegu küpsetusvormi või jaga see nelja kuumakindlasse portsjonivormi. Lõika taignanoaga lehttaignaplaadist umbes 1,5 cm paksused viilud ja moodusta neist küpsetiste peale sõrestik. Vajadusel tasanda taignaviilude ääred. Soovi korral määri taignapinda munaga. Küpseta väikeseid vorme ahjus 225 kraadi juures 20 minutit ja suurt umbes pool tundi.