Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1pott jääsalatit või 0,5 Rooma salati pead
-
1 karp(250 g) kirsstomateid
-
400 gkuumsuitsulõhet
-
100 gtugevamaitselist juustu laastudena (nt parmesan)
- Krutoonid:
-
4paksu saiaviilu
-
2 slõli
- Kaste:
-
1 dlmajoneesi
-
1 dlTürgi jogurtit
-
1 slsidrunimahla
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Loputa salat ja jaota see klaasidesse või taldrikutele. Pese ja poolita tomatid. Kui soovid, eemalda seemned. Eemalda suitsulõhelt nahk ja luud. Jaota tomatid ja lõhe klaasidesse. Lõika leivaviilud kangideks. Prae need pannil õlis krõbedaks ja kuldpruuniks. Tõsta köögipaberile nõrguma. Sega kokku kastme koostisosad. Tõsta igasse klaasi või taldrikusse kastet. Kaunista leivakangide ja juustulaastudega.