Hakklihaguljašš
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Hakklihaguljašš

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Porgandit, tomatipüreed ja mitmesuguseid maitseaineid sisaldav hakklihaguljašš on lihtne ja maitsev argiroog.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (400 g) hakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 0.5 tl
    jahvatatud köömneid
  • 4.5
    kartulit
  • 2
    porgandit
  • 7 dl
    vett
  • 1
    loorberileht
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1 tl
    majoraani
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 1
    roheline paprika
  • 1
    punane paprika
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Pruunista hakkliha teflonpoti põhjas. Lisa sibul ja köömned. Sega veidi ning lisa kartulid ja porgandid. Lisa vesi, loorberileht, tomatipüree ja maitseained. Keeda madalal temperatuuril umbes 10 minutit, kuni juurviljad on peaaegu pehmed. Tükelda paprika ja lisa potti. Keeda veel paar minutit, kuni juurviljad on pehmed.