Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Halloumi-sidruni pastaroog
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Halloumi-sidruni pastaroog saab valmis käbedalt ja hõlpsalt ning maitseb hästi kas lõunaeineks või argipäeva õhtuks. Lõpuks lisa peenestatud basiilikut, sega läbi ja serveeri kohe.
Koostisosad
-
300 gpastat
-
200 ghalloumi juustu
-
2küüslauguküünt
-
1sidruni riivitud koor
-
4 sloliiviõli
-
1sidruni mahl
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
3 slhakitud basiilikut
Valmistamisjuhend
Pane pasta ja sidrunimahl pannile ning sega pisut, kuni pasta kuumeneb. Lisa pisut keeduvett ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa peenestatud basiilik ning sega läbi.
Keeda pasta. Lõika juust kuubikuteks. Prae juustukuubikud ilma rasvaineta teflonpannil kiiresti kaunilt pruuniks. Vähenda kuumust ning riivi hulka kooritud küüslauguküüned ja sidrunikoor. Pane pannile õli. Nõruta pasta, jäta pisut keeduvett alles.