Hele juurviljapüree
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Vene, Läti, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Eesti, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Juur- ja köögiviljad, Taimetoit

Hele juurviljapüree

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    pastinaaki
  • 200 g
    pudrukartuleid
  • 100 g
    juursellerit
  • 50 g
    margariini või võid
  • 0.5 dl
    piima
  • vajadusel soola
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda juurviljad. Keeda soolaga maitsestatud vees küpseks. Sõelu vedelik välja ja jäta osa alles. Püreesta juurviljad ja lisa tükkidena rasvaine. Vedelda piima ja keeduleemega sobivalt pehmeks. Suru segu läbi sõela, kui soovid eriti siledat püreed. Soovi korral maitsesta vähese soolaga.