Järelmarineeritud ahjuliha salat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Salat

Järelmarineeritud ahjuliha salat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Rukolapadjal serveeritud ja õunamahlaga marineeritud ahjuliha salat on värske ja pidulik roog näiteks Rootsi lauale.

Lisa

Koostisained

  • 350 g
    küpset veise ahjuliha
  • Marinaad:
  • 2 sl
    õli
  • 2 sl
    õunamahla
  • 1 sl
    punase veini äädikat
  • 2 tl
    magusat sojakastet
  • purustatud roosat ja musta pipart
  • 2 sl
    hakitud peterselli
  • Lisaks:
  • 100 g
    rukolat
  • 1 karp
    (200 g) kirsstomateid
  • 1
    punane sibul
  • 2
    konservkurki
 

Valmistamisjuhend

Lõika küps ahjuliha õhukesteks viiludeks. Sega kokku marinaadi koostisosad ja kalla lihaviilud marinaadiga üle. Lase tund aega jahedas maitsestuda. Laota taldrikule rukola ning tõsta peale tomatipoolikud. Koori ja viiluta punane sibul ja tükelda kurgid. Lao kõik koostisained koos lihaviiludega salati peale.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED