Liigitus
Kana-apelsinikuskuss
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Valmista maitsev ja toitev kanakuskuss. Apelsinikoor ja apelsinilõigud annavad kuskussile värskust ja puuviljamaitset. Paku kana-apelsinikuskussi soojalt.
Koostisosad
-
3 dlkuskussi
-
3 dlvett
-
0.5kanapuljongikuubikut
-
1värske suvikõrvits
-
4 slpiiniaseemneid
-
400 gbroilerifileed
-
3 sloliiviõli
-
1 tlvürtsköömneid
-
1 tltšillipastat
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1värske apelsin
-
0.5 dlpeenestatud ürte,peterselli, münti
Valmistamisjuhend
Mõõda kuskussitang kaussi. Lase pooliku puljongikuubikuga segatud vesi keema ja vala kuskussile. Kata kaanega ja lase 5 minutit haududa. Loputa suvikõrvits, poolita pikkupidi ja lõika pikkupidi kolmeks. Eemalda pehme sisu ja seemned. Rösti piiniaseemned kuival pannil pruuniks ja tõsta taldrikule. Prae suvikõrvits kuival pannil. Tõsta kõrvale. Tükelda broilerifilee. Pruunista broileritükid pannil õlis koos vürtsköömnega. Tõsta pann kõrvale ja maitsesta segu tšillipasta, soola ja pipraga. Pese apelsin hoolikalt ja riivi koor pannile. Koori apelsin ja lõika sektoriteks, eemalda vahekile ja tükelda sektorid. Sega kuskuss kahvliga läbi ja lisa hulka ülejäänud õli, suvikõrvits, broiler, apelsin, seemned ja maitsetaimed. Paku soojalt.