Kreveti-avokaado kokteilsalat
Meeldib
3 2
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Koorikloomad, Sisaldab mereande, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Suvi, Salat

Kreveti-avokaado kokteilsalat

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 pakki
    (à 180 g) suuri külmutatud krevette
  • 1
    pott rohelist salatit
  • 1.5
    avokaadot
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 1
    tükk värsket kurki
  • Kaste:
  • 1 dl
    vahukoort
  • 1.5 dl
    majoneesi
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 0.2 tl
    Cayenne'i pipart
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    purustatud musta pipart
  • (tilk konjakit)
  • Kaunistuseks:
  • tilli
  • sidruniviile
 

Valmistamisjuhend

Pane krevetid sõela sisse ja lase neil toatemperatuuril sulada. Vahusta koor kastme jaoks pehmeks vahuks. Sega tomatipüree ja maitseained majoneesi hulka. Sega juurde vahukoor ja soovi korral maitsesta konjakiga.

Rebi kausside või pokaalide põhja salatilehti. Poolita avokaadod, eemalda kivid ning eralda koorest viljaliha. Lõika avokaadod kuubikuteks. Pigista peale sidrunimahla. Lõika kurk väikesteks kuubikuteks. Pane avokaado- ja kurgitükid salati peale. Lisa krevetid ja jahvata peale musta pipart. Tõsta lusikaga salatite peale kastet ning lisa kaunistuseks tilli ja sidruniviile. Paku juurde pikka saia.