Liigitus
Läätsepallid
4-le inimesele
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Maitsvad läätsepallid valmista punastest läätsedest. Läätsepallid maitsevad hästi näiteks tomatikastme ja pasta juurde. Kui kasutad gluteenivaba riivsaia, saad gluteenivaba toidu.
Koostisosad
-
2.5 dlpunaseid läätsi
-
1sibul
-
1 slõli
-
1 tlvürtsköömneid
-
purustatud musta pipart
-
100 gIndia pähkleid
-
4 slriivsaia
-
2 slpeenestatud peterselli
-
4 slriivsaia
-
2 slpeenestatud peterselli
-
1 dlEmmentali juustu
-
1kanamuna
- Praadimiseks:
-
rapsiõli
Valmistamisjuhend
Loputa läätsed ja keeda pakendil oleva õpetuse järgi. Nõruta ja lase jahtuda. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul koos vürtsköömnetega õlis klaasjaks. Purusta India pähklid köögikombainis ning lisa juurde riivsai ja peenestatud petersell. Lisa läätsed ja sibul, töötle ühtlaseks massiks. Veereta massist niisutatud käte vahel väiksed pallid ja pane need korraks taldrikule kuivama. Prae pallid pannil õlis pöörates pruuniks. Paku näiteks tomatikastme ja pastaga.