Lõhe-carpaccio
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Itaalia, Kala, Sisaldab tsitruseid, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Sisaldab kala, Jõulud

Lõhe-carpaccio

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    lõhe- või vikerforellifilee
  • 2 sl
    extra virgin oliiviõli
  • pooliku sidruni või laimi mahl
  • meresoola ja musta pipart
  • soovi korral parmesani
 

Valmistamisjuhend

Aseta lõhefilee sügavkülma, kuni see on tahenenud. Seejärel lõika fileest viltuselt õhukesed viilud ja aseta serveerimisalusele. Vala üle kvaliteetse oliiviõliga ja värskelt pressitud sidrunimahlaga. Maitsesta viilud meresoola ja pipraga. Tõsta alus veidikeseks külmkappi, seejärel serveeri.