Liigitus
Koostisosad
-
3 dlrohelisi läätsi
-
4 slpäikesekuivatatud tomateid õlis kuubikutena
-
400 glõhefileed
-
1 slsojakastet
-
1.5 tlcajun-maitseainet (soolata)
-
1 tlsoola
-
250 gkirsstomateid
-
0.5kurki
-
1punane sibul
-
1pott rukolat
- Kaste:
-
1laimi mahl
-
1.5 slpäikesekuivatatud tomati õli või oliiviõli
-
näpuotsaga soola
-
näpuotsatäis purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Loputa ja keeda läätsed pakendil oleva õpetuse järgi. Loputa ja nõruta. Sega kastme koostisosad ja vala läätsede hulka. Lisa päikesekuivatatud tomatid. Eemalda lõhe luud. Tõsta lõhefilee, nahk allpool, õlitatud restile või grillimisalusega kuumale grillile. Küpseta korralikult. Pööra ümber ja vähenda temperatuuri. Küpseta peaaegu küpseks. Maitsesta pinda sojakastme, cajun-maitseaine ja soolaga. Tükelda tomat, kurk, kooritud sibul ja sega koos rukolaga läätsede hulka. Tükelda lõhe ja lisa salatile.
Kui Sul kalaluude pintsette ei ole, kasuta luude eemaldamiseks koorimisnuga. Lükka kalaluu ots koorimisnoa august sisse, keera nuga kaldu, hoia luust kinni ja tõmba välja.