Lõhe-läätsesalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Sisaldab kala, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Kala, Pearoog

Lõhe-läätsesalat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 3 dl
    rohelisi läätsi
  • 4 sl
    päikesekuivatatud tomateid õlis kuubikutena
  • 400 g
    lõhefileed
  • 1 sl
    sojakastet
  • 1.5 tl
    cajun-maitseainet (soolata)
  • 1 tl
    soola
  • 250 g
    kirsstomateid
  • 0.5
    kurki
  • 1
    punane sibul
  • 1
    pott rukolat
  • Kaste:
  • 1
    laimi mahl
  • 1.5 sl
    päikesekuivatatud tomati õli või oliiviõli
  • näpuotsaga soola
  • näpuotsatäis purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja keeda läätsed pakendil oleva õpetuse järgi. Loputa ja nõruta. Sega kastme koostisosad ja vala läätsede hulka. Lisa päikesekuivatatud tomatid. Eemalda lõhe luud. Tõsta lõhefilee, nahk allpool, õlitatud restile või grillimisalusega kuumale grillile. Küpseta korralikult. Pööra ümber ja vähenda temperatuuri. Küpseta peaaegu küpseks. Maitsesta pinda sojakastme, cajun-maitseaine ja soolaga. Tükelda tomat, kurk, kooritud sibul ja sega koos rukolaga läätsede hulka. Tükelda lõhe ja lisa salatile.

Kui Sul kalaluude pintsette ei ole, kasuta luude eemaldamiseks koorimisnuga. Lükka kalaluu ots koorimisnoa august sisse, keera nuga kaldu, hoia luust kinni ja tõmba välja.