Marineeritud kapsa-kurgisalat
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Marineeritud kapsa-kurgisalat

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Marineeritud aedviljad on hea taimetoidulisand, mille saab valmis teha juba aegsasti enne külaliste saabumist. Tšilli annab hapendatud Hiina kapsa ja kurgi salatile maitset ja vürtsi. Paku marineeritud aedvilju kala, kana või liharoa kõrvale.

Lisa

Koostisosad

  • 0.2
    Hiina kapsast
  • 0.5
    kurki
  • 1.5 tl
    soola
  • 1
    laimi mahl
  • 1.5 tl
    5% lauaäädikat
  • 1 tl
    suhkrut
  • 1 tl
    tšillipastat
 

Valmistamisjuhend

Peenesta Hiina kapsas ja lõika kurk õhukesteks viiludeks. Tõsta ained kurna ja raputa kihtide vahele soola. Lase soolal 20 minutit mõjuda.

Loputa külma veega ja nõruta. Vajuta liigne vesi käega ära. Sega koostisosad ja lisa hulka aedviljad. Sega ja lase enne serveerimist umbes pool tundi jahedas kohas maitsestuda.