Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Oamääre päikesekuivatatud tomatitega
6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Ubadest ja päikesekuivatatud tomatitest valmistatud maitsev määre maitseb hästi leiva peal, salati lisandina või ahjukartulite juurde. Tõsta valmis määre otse serveerimisnõusse ja piserda peale pisut õli. Määre säilib külmikus umbes neli päeva.
Koostisosad
-
1 purk(400/265 g) eelkeedetud pruune ube
-
1 dlpäikesekuivatatud tomateid
-
2 sltomatipastat
-
2küüslauguküünt
-
2 slsidrunimahla
-
0.8 tljahvatatud koriandrit
-
0.5 tlsoola
-
2 sloliiviõli
Valmistamisjuhend
Loputa ja nõruta konservoad. Püreesta oad köögikombainis ühtlaseks massiks.
Lisa ülejäänud koostisosad ja püreesta segu ühtlaseks ja määritavaks pastaks. Tõsta määre serveerimisnõusse ja piserda peale pisut õli. Määre säilib külmikus umbes 4 päeva.