Põrsa-juurviljapada
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Põrsa-juurviljapada

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisained

  • 450 g
    põrsapraadi
  • 100 g
    peekonit
  • 2 sl
    õli
  • 2
    sibulat
  • 100 g
    sellerit
  • 2
    porgandit
  • 4 dl
    lihapuljongit
  • (soola)
  • musta pipart
  • 0.5 tl
    rosmariini
 

Valmistamisjuhend

Lõika peekon ribadeks. Koori ja haki sibul, koori ka seller ja porgandid ning lõika sektoriteks. Pruunista peekoniribad koos sibulaga pannil ja tõsta potti. Pruunista liha paari pannitäie kaupa õlis ning tõsta potti. Lisa lihapuljong ja rosmariin ning hauta liha umbes 30 minutit. Lisa potti juurviljatükid. Hauta kaane all umbes 20 minutit ehk kuni kõik koostisained on küpsed. Paku juurde kartuleid või riisi.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED