Šampinjonisupp ja parmesanikrutoonid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sisaldab seeni, Sisaldab sojat, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Taimetoit, Supp

Šampinjonisupp ja parmesanikrutoonid

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 karp
    (200 g) šampinjone
  • 1
    väike sibul
  • 1 sl
    margariini või õli
  • 1.5 sl
    nisujahu
  • 3 dl
    aedviljapuljongit
  • 100 g
    maitsestamata toorjuustu
  • 1 sl
    magusat sojakastet
  • tilk
    Tabasco kastet
  • soola
  • musta pipart
  • Parmesanikrutoonid:
  • 2 viilu
    heledat röstsaia
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 2 sl
    riivitud parmesani
 

Valmistamisjuhend

Harja ja viiluta seened. Koori ja peenesta sibul. Prae seeni teflonpotis, kuni vedelik on aurustunud. Koori ja peenesta sibul. Lisa rasvaine ja sibul seente hulka. Sega pisut. Raputa peale jahu, sega ning kalla hulka kuum aedviljapuljong. Keeda 10 minutit. Lisa supile toorjuust ning maitsesta sojakastme, Tabasco kastme, soola ja pipraga. Keeda, kuni juust on sulanud. Püreesta saumikseriga.

Lõika saiaviilud kuubikuteks ja pruunista oliiviõlis. Tõsta pann pliidilt ning puista soojadele saiakuubikutele riivitud parmesani. Sega läbi. Paku krutoone supi juurde.