Meeldib
0
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
5sidrunit
-
1 dljämedat meresoola
-
1loorberileht
-
5pipratera
-
Vett
Valmistamisjuhend
Pese neli suurt sidrunit juurikaharjaga. Kuivata majapidamispaberiga. Eemalda varrekohad ja lõika sidrunid püstisuunas neljaks selliselt, et need jääksid alumisest otsast kokku. Raputa sidrunite sisse 2 tl soola ja aseta sidrunid koos ülejäänud soola ja maitseainetega kihiti puhtasse klaaspurki.
Pressi ühe sidruni mahl ja nõruta purki. Aja vesi keema ja täida purk veega. Sulge kaanega ja tõsta jahtununa külma.
Mõne päeva tagant tuleks purki veidi raputada. Lase sidrunitel kuu aega tõmmata. Enne kasutamist võid sidruneid soovi korral loputada.