Sidrunine suvikõrvitsapasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Juur- ja köögiviljad, Taimetoit

Sidrunine suvikõrvitsapasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    (400 g) suvikõrvits
  • 1.5 sl
    oliiviõli
  • 0.5 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 0.5 tl
    kuivatatud münti
  • 200 g
    herneid
  • 1.5 dl
    köögikoort
  • 1
    sidruni peenelt riivitud koor
  • 1.5 sl
    sidrunimahla
  • 150 g
    fetajuustu
  • Lisaks:
  • 500 g
    pastat
 

Valmistamisjuhend

Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Pasta keemise ajal valmista kaste. Loputa suvikõrvits ja lõika ribadeks. Kuumuta pannil õli ja prae suvikõrvitsaribasid, kuni need hakkavad värvi võtma. Maitsesta soola, pipra ja mündiga. Lisa herned ja koor. Lase keema ja lase paar minutit soojeneda. Lisa sidrunikoor ja -mahl ning murendatud fetajuust. Nõruta pasta ja sega kastme hulka.