Meeldib
2
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Sinepiheeringas
8 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada
” Sinepiheeringat on lihtne ka ise teha. Enne serveerimist lase heeringal vähemalt ööpäeva jagu külmas maitsestuda. Kaunisse purki pakitult sobib see heeringas ka kingituseks.
Koostisosad
-
150 gmarineeritud heeringafileed
-
0.8 dlmagusat sinepit
-
1 slDijoni sinepit
-
2 sl5% lauaäädikat
-
1 slsuhkrut
-
1 dlcrème fraîche´i
-
1 dlõli
-
0.5 tlpurustatud valget või musta pipart
-
0.5 tlsoola
-
0.5 dlhakitud tilli
-
(1 väike punane sibul)
Valmistamisjuhend
Loputa heeringafileed kergelt üle, kuivata ja tükelda. Sega kokku sinepid, äädikas, suhkur ja crème fraîche. Sega ja lisa peenikese joana õli. Maitsesta soola, pipra ja tilliga ning soovi korral ka sibulaviiludega. Lao heeringatükid koos kastmega kihiti purki. Jäta vähemalt 24 tunniks külma maitsestuma.